zaterdag 3 november 2012

WINTERSTOP PLANTENKRAAM

Door het slechte weer deze week heeft de plantenkraam nauwelijks bij de weg kunnen staan.
Vanaf vandaag hebben wij ook besloten om een winterstop in te voeren. De plantenkraam zal weer bij de weg staan met verse producten in het weekend van 23 maart of het Paasweekend van 30 maart afhankelijk van het weer. Dan zal ook de zomerijd weer worden ingevoerd. Op deze wijze loopt de plantenkraam gelijk op met het ritme van de seizoenen.

Dat de plantenkraam niet meer bij de weg staat, betekent niet dat de producten die daarop werden verkocht niet meer verkrijgbaar zijn. Ze zijn via de mail te bestellen en af te halen op de onderling afgesproken momenten. Verder nemen wij op 15 december deel aan de Winterfair in de Schakel aan de Oosterhogebrug in Groningen. Onze kraam zal dan rijk gevuld zijn met biologische heerlijkheden en prachtige vogeltaarten. Dus hopelijk treffen we elkaar daar en anders volgend voorjaar.

De werkzaamheden in het hofje liggen de hele winter niet stil. We zijn druk bezig de laatste bollen de grond in te werken voor een kleurrijk voorjaar en de grond zodanig te voeden en te bewerken, dat we volgend jaar weer slagvaardig van start kunnen gaan. Je kunt het blijven volgen als je deze blog blijft volgen.
Vogeltaart

1 opmerking:

  1. Ja jammer he dt het weer zo slecht is, het is juist zo leuk z'n kraam aan de weg. Maar ja het is niet anders, en je vogeltaart ziet er geweldig mooi uit. Succes met je winterfair en de voorbereidingen hiervoor. Goed weekend groetje Petra.

    BeantwoordenVerwijderen