zaterdag 6 oktober 2012

Streekmarkt in Harkstede

Gisteren was de streekmarkt in het kader van de dag van de regio in Harkstede. Mijn tweede marktervaring dit jaar en het was ontzettend gezellig. Ik heb heel veel leuke nieuwe mensen ontmoet en de organisatie van de streekmarkt was zonder overdrijven perfect. Aan alles was gedacht van tenten (omdat het 's ochtends barre slecht weer was) tot catering en van elektriciteit tot plakband: tot in de punaises verzorgd in een heel gemoedelijke sfeer. Mijn complimenten.
Daarnaast vond ik het erg leuk om mensen te ontmoeten die wel eens bij de plantenkraam langs de weg bloemen of jam en chutneys kopen. Ondertussen verkocht ik mijn hele voorraad, behalve de pompoensoep. Daar hield ik nog een beetje van over, maar ik zal voor een volgende keer ook iets maken voor "wat de boer niet kent..."

Vandaag wordt het een dagje oogsten en inmaken om de plantenkraam weer gevuld te krijgen.
.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg ik maak ook zelf Jam's en Chutney, en ik verkoop dat ook aan de weg, en wij hebben hier in de buurt een oogstmarktje erg klein maar daar heb ik ook wel eens gestaan de laatste jaren niet meer maar leuk is het zeker.

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien en te lezen was het een geslaagde dag..de kraam ziet er heel leuk uit.
  Leuk om zoveel mensen met dezelfde passie te ontmoeten.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen